Taverna & Beer Club


Taverna qe ndodhet ne hyrje te Fshatit Turistik do t'ju jape kenaqesine e pjatave tradicionale dhe kryesisht specialiteteve internacionale te mishit.

Beer club ju ofron te gjitha llojet e birrave duke filluar qe nga ato shqiptare deri tek birrat e huaja te manastireve Europiane te cilat mund te shoqerohen nga ushqimet perkatese