Suitat


Hoteli qe ndodhet ne Fshatin Turistik Llogora ka tre suita prej 105 metra katrore me nje dhome matrimoniale, nje dhome me dy shtreter, nje sallon, dy tualete dhe nje verande.

Aksesore dhe lehtesira

- Aktivizimi i elektricitetit ne dhome me karte
- Kaldaje qendrore per ngrohjen e dhomes dhe ujit
- Frigorifer
- Tharese flokesh
- Internet wireless falas
- Televizor
- Alarm ne rast zjarri