Dhomat


Hoteli qe ndodhet ne Fshatin Turistik Llogora ka 19 dhoma dyshe dhe dy dhoma treshe me nje tualet dhe nje verande.
(mengjesi i perfshire ne cmim).

Aksesore dhe lehtesira

- Aktivizimi i elektricitetit ne dhome me karte
- Kaldaje qendrore per ngrohjen e dhomes dhe ujit
- Frigorifer
- Tharese flokesh
- Internet wireless falas
- Televizor
- Alarem ne rast zjarri