Restoranti dhe Bari


Nje restorant elegant me kapacitet 140 persona qe ndodhet ne ambjentet e hotelit sherben mengjesin, dreken dhe darken sipas kerkesave, por edhe ne forme Buffet-i ne rastet e grupeve turistike.
Perzgjedhje internacionale ushqimi e nderthurur me pjata tradicionale dhe ushqime te zones. Bari ofron ambjente shlodhese te brendshme dhe te jashtme.

Ne rastin e nje eventi te rendesishem, shkrirja e ambjentit te restorantit dhe atij te barit krijon nje hapesire me kapacitet 300 persona.