Vendodhja


Fshati Turistik Llogora ndodhet ne jug-perendim te Shqiperise ne parkun kombetar te Llogorase, 37 kilometra larg Vlores dhe 92 kilometra nga Saranda.

Distanca nga aeroporti Nene Tereza: 160 km
Distanca nga Tirana: 177 km
Distanca nga Kakavia: 128 km
Distanca nga Durresi: 135 km
Distanca nga Morina: 442 km


Vendodhja ne Google Maps