Argetim


Fshati Turistik Llogora ofron mundesi argetimi per te gjitha moshat, duke filluar qe nga pishina, qe ndodhet ne brendesi te hotelit dhe eshte funksionale gjate gjithe vitit, nje fushe basketbolli, blardo, ping-pong, table-soccer, mjetet e nevojshme per trecking (ecje ne mal) etj.

Gjithashtu, sipas deshires, ne dispozicionin tuaj eshte edhe nje udherrefyes i cili mund t'ju shoqeroje ne zonat me te bukura te parkut kombetar Llogora si: Pllaja e Jul Cezarit, Pisha Flaumur (monument natyral kombetar), shpella te zones, etj.