Evente


Ne raste festash, Fshati Turistik Llogora organizon mbremje argetuese me muzike live, darka speciale dhe surpriza te tjera.

Gjithashtu ne Fshatin Turistik Llogora do te gjeni vendin e persosur per te organizuar festa dhe evente te rendesishme te jetes ose biznesit tuaj. Ju mund te zgjidhni nje prej ambjenteve qe ju pershtatet me shume.